divendres, 21 de novembre del 2008

Campus Jove ens acusa de manipular a El País

El sindicat vinculat amb el PSOE i segona força en les últimes eleccions a la nostra facultat, Campus Jove, ens considera "manipuladors". El seu coordinador, Carlos De la Cruz, ha declarat a El País que els alumnes tancats a les facultats començarem com a un "quelcom molt minoritari" i que llancem "tres o quatre consignes molt fàcils de dir".

A la dreta, baix l´epígraf "Documentació sobre el Procés de Bolonya", podeu trobar documents que confirmen les nostres tesis. Per exemple, que les empreses sí entraran en les universitats amb aquesta reforma (en concret, "Introducció al Documento Marco de l´EEES"). També podeu llegir això.


Carlos de la Cruz, repartint octavetes

També ha fet declaracions en contra nostra Daniel González, delegat d´estudiants de la UV i membre de Campus Jove. La figura del delegat d´estudiants de la UV es suposa que es va crear com a representació màxima dels estudiants davant el rector. A efectes pràctics, el rector és qui tria a dit a l´alumne que va a ocupar eixe càrrec i, també a efectes pràctics, el senyor González no s´ha preocupat encara per saber què és el que preocupa als més de 10.000 manifestants que eixirem al carrer ahir i que ell suposadament representa.

Entre les activitats que organitza Campus Jove, podem trobar una festa a Rumbo 144 o un marató 24 hores de futbol fa unes setmanes. Per a consultar les nostres activitats culturals només has de seguir aquest bloc.

L´any passat, Campus Jove regalà preservatius i piruletes durant la campanya electoral, a més d´organitzar una festa a la discoteca Pacha i de prometre que crearia una Casa de l´alumne a la UV. De moment, al Campus de Blasco Ibáñez no n´hi ha cap.

3 comentaris:

  1. Alguien tiene miedo de perder las elecciones...

    ResponElimina
  2. al sapastre este el vaig coneixer jo a una cosa prou extranya...
    son tots una colla de xupòpters (la carrera que fan es política...son les "juventudes"de la cabotà... res universitari)

    ànim amb la lluita!!!

    ResponElimina
  3. Demostración de que no tenéis ni puta idea es este blog...

    A ver so listos el delegado de estudiantes, es la abreviatura de delegado del RECTOR para estudiantes, es lo que antes se llamaba vicerrector de estudiantes, por lo tanto NO representa a los estudiantes ante el rector, sino todo lo contrario. Los representantes de estudiantes son los escogidos en elecciones.

    AH! y vuestros argumentos son lo que son...MENTIRAS, como lo del delegado de estudiantes, informaros mejor de las cosas y así podréis informar mejor a la gente.

    Ale que sus den.

    ResponElimina