dimecres, 29 d’octubre del 2008

El principi de tot

Dimarts 21, l'ADR de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació convoca una reunió que havia de constituir l'Assemblea de la Facultat. Amb la presència de nombrosos alumnes, tots interessats i preocupats pel seu futur, va començar una explicació de la situació actual de les titulacions i de les reformes que proposa el Pla de Bolonya. 

Després d'un llarg debat on es respongueren molts i diversos dubtes es va dur a terme la votació que tots esperàvem. Amb una majoria absoluta de vots a favor es creà l'Assemblea de Facultat i es decidí, també unànimament, començar al dia següent amb l'ocupació de l'edifici.

El Dimecres 22 a les 9 de la nit, el hall de la Facultat semblava hora punta. Tot de gent amunt i avall, carregats amb motxilles. Però no plenes de llibres i apunts, sino de sacs de dormir, mantes i pijames de tots els estils. La nit va ser curta, ja que fins ben entrada la matinada alguns aguantaren jugant a cartes, fent pancartes i xarrant. 

L'experiència fou enriquidora i copsant, ja que això de dormir al mateix lloc al que tens classe és prou curiós. Però el millor moment, sense dubte, fou de bon matí, veure totes aquelles cares de son, la gent compartint l'esmorzar...

La recollida de signatures que començarem anava ben encaminada. Fulls i fulls de noms de gent compromesa, a qui no li agrada Bolonya. I encara seguim fent feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada